Algemene voorwaarden

Gratis verzending vanaf €30,-

Het maakt niet wat voor muursticker je besteld: alle bestellingen van € 30,- of meer versturen we gratis. Voor bestellingen onder € 30,- betaal je €4,95 verzendkosten. Kleinere muurstickers die gewoon in de brievenbus passen verzenden we ook gratis. Onze muurstickers worden met zorg verpakt en altijd verzonden in stevige verzendkoker om de muursticker goed te beschermen tijdens het versturen.

14 dagen bedenktijd & retourneren

Je hebt het recht je muursticker(s) tot 14 dagen na ontvangst weer terug te sturen. Je hebt na het annuleren nogmaals 14 dagen de tijd om je muursticker terug te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort op je rekening. Alleen de kosten voor het terugsturen van de muursticker van je huis naar Muurstickerstunter zijn voor eigen rekening.

Wil je je muursticker(s) retourneren? Let er dan wel op dat je deze in originele staat met het plastic om je muursticker netjes in de verzendkoker terugstuurt.
Om de muursticker(s) te retourneren kun je rechtstreeks met ons contact opnemen via info@muurstickerstunter.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retourzending terugstorten. Mits de muursticker(s) in goede orde zijn ontvangen.

Klantenservice

Heb je vragen of klachten over muurstickers? Je kunt onze medewerkers 7 dagen per week via mail of social media bereiken. We zullen dezelfde dag je vraag nog behandelen.

Veilig betalen

Muurstickerstunter richt zich op de Nederlandse en Belgische markt, je kunt dan ook altijd veilig betalen via iDEAL of Mister Cash. Met iDEAL en Mister Cash handel je direct het bestelproces af via je eigen bank in een vertrouwde online betaalomgeving. Wanneer je liever het geld via bankoverschrijving overmaakt is dit geen enkel probleem. Muurstickers worden verzonden als de betaling is ontvangen.