Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ben je om wat voor reden niet tevreden over de levering? Geen enkel probleem, we kijken altijd naar een oplossing. Als je bij ons online een aankoop doet heb je als consument het recht op een zichttermijn/bedenktijd van 30 dagen, na ontvangst van de bestelling (ook zonder opgave van een reden). Zijn de 30 dagen verstreken? Ook dan zijn wij niet de moeilijkste. Omdat wij veel stickers op maat maken verzoeken we je altijd eerst even met ons contact op te nemen via info@muurstickerstunter.nl of bel ons even op 085-4015725. Het makkelijkste is dat je een ordernummer bij de hand hebt, deze vind je terug in de mail.

Kan ik mijn muursticker weer verwijderen van de muur?

Dit verschilt per materiaalsoort. Wanneer je gebruikt maakt van zelfklevende PVC muurstickers kun je deze zonder problemen verwijderen zonder dat er resten op de muur achterblijven. PVC muurstickers zijn vaak nog herbruikbaar.

Wanneer je gebruik maakt van Vinyl materiaal is het verstandig om de sticker eerst op te warmen doormiddel van een haarföhn. Meer hierover lees je in onze blog over muurstickers verwijderen.

Bij elk product staat vermeld wat voor materiaal de sticker van gemaakt is.

Kan ik muurstickers ook buiten opplakken?

Ja, je kunt muurstickers ook gewoon buiten opplakken. Zorg er wel voor dat je de muursticker plakt op een vlakke, harde en droge oppervlakte. We raden het om af stickers op te hangen op een plaats waar ze continu bloot staan aan zonlicht. Gemiddeld gaan muurstickers buiten 3 tot 5 jaar mee.

Op wat voor ondergrond kan ik mijn muursticker plakken?

Je kunt onze muurstickers op elke vlakke, harde en schone ondergrond aanbrengen. Zorg ervoor dat de ondergrond vetvrij is. Naast muren kun je muurstickers ook gewoon op vlakke meubels en ramen plakken.

Heb je de onlangs je muur geschilderd? Laat deze dan minimaal 5 weken goed drogen voordat je de sticker aanbrengt. Over het algemeen blijven muurstickers op muren met structuur of met veel kalk niet langdurig vastzitten. Ook op muren die behandeld zijn met siliconen(verf), extra matte of vuilafstotende muurverf zullen muurstickers niet goed plakken.
Om teleurstelling te voorkomen, raden wij het dan ook af om je muursticker op dergelijke ondergronden te plakken.

Kan ik muurstickers gemakkelijk zelf opplakken?

Ja, onze muurstickers zijn zelfklevend. Je kunt ze direct vanaf het stickervel op de muur plakken. Lekker makkelijk! Heb je een Vinyl muursticker besteld? Ook deze kun je zelf opplakken. Bij Vinyl muurstickers worden plakinstructies meegeleverd. Bij grotere Vinyl muurstickers is het aan te raden om deze met twee personen op te plakken.

Wat is de levertijd van jullie muurstickers?

Onze muurstickers worden altijd binnen 1-3 werkdagen bezorgd. Bestel je op werkdagen voor voor 16:00? Dan kun je over het algemeen je muursticker de volgende dag al op je muur plakken.

Wanneer versturen jullie de muurstickers gratis?

Bij alle bestellingen binnen Nederland rekenen wij geen verzendkosten! Naar België rekenen wij 4,95 verzendkosten bij bestellingen onder de 10 euro. Boven de 10 euro verzenden wij gratis.