Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Je hebt het recht je muursticker(s) tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na het annuleren nogmaals 14 dagen de tijd om je muursticker terug te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort op je rekening. Alleen de kosten voor het terugsturen van de muursticker van je huis naar Muurstickerstunter zijn voor eigen rekening.

Wil je je muursticker(s) retourneren? Let er dan wel op dat je deze in originele staat met het plastic om je muursticker netjes in de verzendkoker terugstuurt.
Om de muursticker(s) te retourneren kun je rechtstreeks met ons contact opnemen via info@muurstickerstunter.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retourzending terugstorten. Mits de muursticker(s) in goede orde zijn ontvangen.

Kan ik mijn muursticker weer verwijderen van de muur?

Dit verschilt per materiaalsoort. Wanneer je gebruikt maakt van zelfklevende PVC muurstickers kun je deze zonder problemen verwijderen zonder dat er resten op de muur achterblijven. PVC muurstickers zijn vaak nog herbruikbaar.

Wanneer je gebruik maakt van Vinyl materiaal is het verstandig om de sticker eerst op te warmen doormiddel van een haarföhn. Meer hierover lees je in onze blog over muurstickers verwijderen.

Bij elk product staat vermeld wat voor materiaal de sticker van gemaakt is.

Kan ik muurstickers ook buiten opplakken?

Ja, je kunt muurstickers ook gewoon buiten opplakken. Zorg er wel voor dat je de muursticker plakt op een vlakke, harde en droge oppervlakte. We raden het om af stickers op te hangen op een plaats waar ze continu bloot staan aan zonlicht. Gemiddeld gaan muurstickers buiten 3 tot 5 jaar mee.

Op wat voor ondergrond kan ik mijn muursticker plakken?

Je kunt onze muurstickers op elke vlakke, harde en schone ondergrond aanbrengen. Zorg ervoor dat de ondergrond vetvrij is. Naast muren kun je muurstickers ook gewoon op vlakke meubels en ramen plakken.

Heb je de onlangs je muur geschilderd? Laat deze dan minimaal 5 weken goed drogen voordat je de sticker aanbrengt. Over het algemeen blijven muurstickers op muren met structuur of met veel kalk niet langdurig vastzitten. Ook op muren die behandeld zijn met siliconen(verf), extra matte of vuilafstotende muurverf zullen muurstickers niet goed plakken.
Om teleurstelling te voorkomen, raden wij het dan ook af om je muursticker op dergelijke ondergronden te plakken.

Kan ik muurstickers gemakkelijk zelf opplakken?

Ja, onze PVC muurstickers zijn zelfklevend. Je kunt ze direct vanaf het stickervel op de muur plakken. Lekker makkelijk! Heb je een Vinyl muursticker besteld? Ook deze kun je zelf opplakken. Bij Vinyl muurstickers worden plakinstructies meegeleverd. Bij grotere Vinyl muurstickers is het aan te raden om deze met twee personen op te plakken.

Wat is de levertijd van jullie muurstickers?

Onze muurstickers worden altijd binnen 1-3 werkdagen bezorgd. Bestel je op werkdagen voor voor 16:00? Dan kun je over het algemeen je muursticker de volgende dag al op je muur plakken.

Wanneer versturen jullie de muurstickers gratis?

Bij een bestelling boven de €30,00 rekenen wij geen verzendkosten! Dit geldt alleen voor Nederland, voor België rekenen wij 4,95.