Algemene voorwaarden

Gratis verzending in Nederland

Het maakt niet wat voor muursticker je besteld: alle bestellingen binnen Nederland versturen we gratis. Bestel je een sticker in België? Dan versturen we deze bij order bedragen boven de 10 euro gratis. Bestel je een sticker onder de 10 euro in Belgie? Dan betaal je 4,95 verzendkosten.

30 dagen bedenktijd & retourneren

Ben je om wat voor reden niet tevreden over de levering? Geen enkel probleem, we kijken altijd naar een oplossing. Als je bij ons online een aankoop doet heb je als consument het recht op een zichttermijn/bedenktijd van 30 dagen, na ontvangst van de bestelling (ook zonder opgave van een reden). Zijn de 30 dagen verstreken? Ook dan zijn wij niet de moeilijkste. Omdat wij veel stickers op maat maken verzoeken we je altijd eerst even met ons contact op te nemen via info@muurstickerstunter.nl of bel ons even op 085-4015725. Het makkelijkste is dat je een ordernummer bij de hand hebt, deze vind je terug in de mail.

Klantenservice

Heb je vragen of klachten over muurstickers? Je kunt onze medewerkers 7 dagen per week via mail of social media bereiken. We zullen dezelfde dag je vraag nog behandelen.

Veilig betalen

Muurstickerstunter richt zich op de Nederlandse en Belgische markt, je kunt dan ook altijd veilig betalen via iDEAL of Mister Cash. Met iDEAL en Mister Cash handel je direct het bestelproces af via je eigen bank in een vertrouwde online betaalomgeving. Wanneer je liever het geld via bankoverschrijving overmaakt is dit geen enkel probleem. Muurstickers worden verzonden als de betaling is ontvangen.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor Muurstickerstunter het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving My AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen (België)
AfterPay voert voor Muurstickerstunter het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.