Bootstickers – Bootnaam plakletters

6,95

120cm
120cm
Totaal 6,95
  • Gratis thuisbezorgd (België vanaf 10,-)
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Snel geleverd, 1 tot 2 werkdagen
  • Stickers van Nederlandse bodem

Zoek je mooie en kwalitatieve bootstickers/plakletters voor je boot? Zoek niet verder, want onze Bootstickers – Bootnaam plakletters zijn precies wat je nodig hebt! Met deze hoogwaardige, op maat gemaakte plakletters kun je je boot een unieke en eigen uitstraling geven.

Onze bootstickers zijn gemaakt van duurzaam, weerbestendig materiaal dat bestand is tegen de elementen, zodat je boot er seizoen na seizoen prachtig uit blijft zien. Maak eenvoudig en goedkoop je eigen bootnaam stickers. Vul de bootnaam van je boot in, kies de gewenste kleur, het formaat en het lettertype. Vervolgens produceren wij de bootstickers geheel naar wens, zodat je de perfecte stijl kunt vinden die past bij de naam van je boot en je persoonlijke voorkeur.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in verschillende maten past deze muursticker perfect op jouw boot. Het is een geweldige manier om wat persoonlijkheid toe te voegen aan jouw schip.

Bootstickers ondergrond & aanbreng informatie

De bootstickers aanbrengen is eenvoudig en kan in één geheel. Het enige dat op de boot blijft zitten zijn de plakletters. Er zitten dus geen transparante randen aan onze bootstickers/plakletters. Wij maken de bootstickers van hoge kwaliteit vinyl. De bootstickers zijn hierdoor geschikt voor zonlicht, regen en harde golven. Doordat de bootstickers geschikt zijn voor alle weersomstandigheden zul je jarenlang plezier hebben van je bootstickers. De stickers zijn niet geschikt voor op rubberboten.

Onze bootstickers zijn geschikt voor alle vlakke ondergronden zoals polyester, hout, metaal, glas en ook voor ondergronden met een lichte structuur.

  • Geen transparante omranding(alleen de plakletters komen op de boot)
  • Eenvoudig aanbrengen met de mee geleverde handleiding
  • Waterproof en UV-bestendig

Of je nu een plezierboot, zeilboot, visboot, jacht of piratenschip hebt, deze bootstickers voegen een vleugje elegantie en eigenheid toe aan je vaartuig.

Dus, waar wacht je nog op? Geef je boot de naam die hij verdient met onze “Bootnaam plakletters” bootstickers. Verander je boot in een echte blikvanger en laat iedereen zien wie de trotse eigenaar is. Bestel vandaag nog en maak je boot nog specialer met onze gepersonaliseerde bootstickers!

Lees meer

Eigenschappen

Aanbrengen in één geheel
Eigen productie - Hoge Kwaliteit
Geschikt voor alle vlakke ondergronden en ondergronden met lichte structuren
Contour gesneden, geen transparante randen
Stefan

super cool for the boat!

Siegfried Baeten

Perfecte kwaliteit

Eddy Vlastuin

Had de sticker er zo op geplakt.

Marije Kroonenburg

Mooie letters en makkelijk te bevestigen!

Nico Haring

Gemakkelijk op te brengen goede lijm en flexibel folie, top.

Tamara Adam

Supersnel en ziet er goed uit

Frank Theeuwen

moet stikker nog aanbrengen

Willeke Plantenga

Mooi product, precies zoals verwacht.

Hans van der Meer

Nog niet geplakt

Patrick Versluys

Zeer goede kwaliteit en afwerking