Muursticker dinosaurussen

24.95

dinosaurussen-kinderkamer-t-rex-dinos-rexxen dinosaurus-muurstickers afmetingen-dinosaurussen-muurstickers
Totaal 24,95
  • Gratis thuisbezorgd (België vanaf 10,-)
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Snel geleverd, 1 tot 2 werkdagen
  • Stickers van Nederlandse bodem

Als je je kamer wilt omtoveren tot een prehistorisch paradijs, dan is deze sticker echt iets voor jou. Met kleurrijke dinosaurussen die rechtstreeks uit de geschiedenisboeken lijken te komen, geef je je saaie muur een epische make-over! Deze muursticker is als een tijdmachine die je terugbrengt naar het tijdperk van de dino’s.

Eenvoudig aanbrengen

Deze muursticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. De muurstickers zijn geschikt voor elke droge, effen en stof vrije oppervlakte. Ook is de muursticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de muursticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Of het nu gaat om een kinderkamer, een speelkamer of gewoon je eigen ruimte, deze muursticker voegt een speels en levendig element toe aan elke omgeving. Het is ook een fantastisch cadeau voor elke kleine dinoliefhebber in je leven. Dus waar wacht je nog op? Breng wat dinosaurusmagie in je leven met deze te gekke Muursticker Dinosaurussen en laat je fantasie de vrije loop terwijl je je omringt met deze majestueuze wezens van lang geleden!

Lees meer

Plus- en minpunten

Eenvoudig aanbrengen
Contour gesneden, geen transparante randen
Heldere kleuren
Eenvoudig zonder schade verwijderen
Niet aan te brengen op spachtelputz of granol ondergronden
Esmeralda Everding

Ik heb deze voor de verjaardag van mijn zoontje op zijn slaapkamer aangebracht. Hij is heel erg blij met zijn opgevrolijkte muren.