Geboortesticker raam voor meisje of jongen

Vanaf 9.95

geboortesticker raam meisje of jongen met datum roze blauw geboortesticker-raam-muur-jongen-goedkoop-blauwgeboortesticker-meisje-goedkoop-raamsticker-roze
Totaal 9,95
  • Gratis thuisbezorgd (België vanaf 10,-)
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Snel geleverd, 1 tot 2 werkdagen
  • Stickers van Nederlandse bodem

Ben je op zoek naar een unieke manier om de komst van je kleintje aan te kondigen? Onze “Geboorte Raamsticker voor meisje of jongen” is precies wat je nodig hebt om deze bijzondere gebeurtenis te vieren!

Of je nu de geboorte van een meisje of een jongen viert, deze sticker past perfect bij beide opties dankzij de beschikbaarheid om uit meerdere kleuren te kiezen.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 5 verschillende maten past deze muursticker perfect boven je bed, bureau of zelfs op de deur. Het is een geweldige manier om wat persoonlijkheid toe te voegen aan de slaapkamer.

Geboorte Raamsticker aanbreng en ondergrond informatie

Deze muursticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. De muurstickers zijn geschikt voor elke droge, effen en stof vrije oppervlakte. Ook is de muursticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de muursticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Met de “Geboorte Raamsticker voor meisje of jongen” kun je de vreugde van de geboorte van je kindje delen met de wereld. Het is een leuke en opvallende manier om familie, vrienden en buren te laten weten dat er een nieuw lid aan je gezin is toegevoegd. Bestel de sticker vandaag nog en maak van deze speciale gelegenheid een onvergetelijke ervaring!

Lees meer

Eigenschappen

Eenvoudig aanbrengen in 1 geheel
Hoge kwaliteit print (UV-Bestendig)
Heldere kleur
Kan aangebracht worden op alle vlakke ondergronden en ondergronden met lichte structuur zoals glasvezelbehang
Contour gesneden, geen transparante of witte randen

Extra informatie

Merk

Plakkers

Er zijn nog geen beoordelingen.