Muursticker slaap lekker, kies eigen kleur & formaat

10,95

120cm
120cm
Totaal 10,95
  • Gratis thuisbezorgd (België vanaf 10,-)
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Snel geleverd, 1 tot 2 werkdagen
  • Stickers van Nederlandse bodem

Dompel je slaapvertrek onder met een gevoel van rust en warmte met onze betoverende muursticker “Slaap Lekker”. Laat elke avond een zachte en geruststellende sfeer creëren, terwijl je je eigen stempel drukt op deze prachtige decoratie. Kies uit een palet van schitterende kleuren en selecteer het perfecte formaat dat bij jouw stijl past. Van subtiel en bescheiden tot opvallend en groot – het is helemaal aan jou! Elke muursticker wordt met zorg geproduceerd, met aandacht voor detail en kwaliteit. De hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat de sticker soepel op je muur aanbrengt en een blijvende indruk achterlaat.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in verschillende maten past deze muursticker perfect boven je bed, bureau of zelfs op de deur. Het is een geweldige manier om wat persoonlijkheid toe te voegen aan elke ruimte in huis, of het nu je slaapkamer of woonkamer is.

Eenvoudig aanbrengen

Deze muursticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. De muurstickers zijn geschikt voor elke droge, effen en stof vrije oppervlakte. Ook is de muursticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de muursticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Onze muurstickers zijn niet alleen een decoratieve toevoeging, maar ook een weerspiegeling van wie jij bent. Ze bieden de mogelijkheid om je persoonlijkheid te uiten en je leefruimte te personaliseren op een unieke en charmante manier. Gun jezelf de vreugde van een goede nachtrust in een omgeving die helemaal van jou is.
Ontdek de magie van een goede nachtrust met de “Slaap Lekker” muursticker. Kies je kleur, kies je formaat, en geef jezelf de rust die je verdient. Slaap lekker, elke nacht weer.

Lees meer

Eigenschappen

Eenvoudig aanbrengen in 1 geheel
Hoge kwaliteit print (UV-Bestendig)
Contour gesneden, geen transparante randen
Ontwerp je eigen sticker
Geschikt voor alle vlakke ondergronden en ondergronden met lichte structuur zoals renovlies en glasvezelbehang
Niet aan te brengen op spachtelputz of granol ondergronden

Extra informatie

Afmetingen80 × 18 cm
Cindy Epping

mooie sticker goefe uitleg, het stast geweldig op een khaki kleur muur

P. van der Burg

Mooi lettertype en prettig te plakken.

Frans Brouns

Goede kwaliteit