Winnie de Poeh, Tijgertje en Knorretje in Boom Muursticker

54.95

winnie de poeh muursticker

Uitverkocht

  • Gratis thuisbezorgd
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Snel geleverd, 1 tot 2 werkdagen
  • Stickers van Nederlandse bodem

Tover je kinderkamer of kinderdagverblijf helemaal om met deze Winnie de Poeh muursticker. Winnie de Poeh, Tijgertje en Knorretje slingeren in een boom op zoek naar honing. Breng de magie van het Honderd Bunder Bos rechtstreeks naar je kamer en omarm de tijdloze charme van deze geliefde personages.

De Roommates muursticker is van hoge kwaliteit vinyl. Met oog voor detail is deze sticker ontworpen om de warmte en levendigheid van de originele tekeningen te behouden. De kleuren zijn levendig en de lijnen vloeiend, waardoor het lijkt alsof deze vrienden rechtstreeks uit de pagina’s van A.A. Milne’s klassiekers zijn gestapt.

Afmetingen

De stickerset bestaat uit 39 losse stickers. met de stickers hun maten past deze muursticker perfect boven je bed, bureau of zelfs op de deur. Het is een geweldige manier om wat persoonlijkheid toe te voegen aan elke ruimte in huis, of het nu je slaapkamer, woonkamer of studeerkamer is.

Eenvoudig aanbrengen

Deze muursticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Het kan natuurlijk voorkomen dat je een sticker verkeerd opplakt. Dit is geen enkel probleem bij Roommates muurstickers, want ze zijn eenvoudig te opnieuw op te plakken. Ook handig als je de Winnie de Poeh met zijn vriendjes later weer opnieuw wilt gebruiken in een andere kamer. De muurstickers zijn geschikt voor elke droge, effen en stof vrije oppervlakte. Ook is de muursticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de muursticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Creëer een betoverend hoekje vol verhalen en dromen met deze Winnie de Poeh, Tijgertje en Knorretje in Boom Muursticker. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je je eigen avonturen bedenkt met deze tijdloze metgezellen.

Lees meer

Plus- en minpunten

Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden en ondergronden met lichte structuur zoals renovlies en glasvezelbehang
Herbruikbaar
Niet aan te brengen op spachtelputz of granol ondergronden

Extra informatie

Afmetingen46 × 102 cm
Uiteindelijk formaat:

132 x 104,7 cm

EAN:

0034878907543

Jacqueline

Makkelijk te verwerken, sterk. Mooie kleuren. Eigen idee om geheel te kunnen verwerken door vele losse stkkers

Vera Hartog

Wij zijn er heel blij mee en raden het anderen aan.

Chantal Van Litsenburgh

Heel mooi en gemakkelijk aan te brengen, mijn kleinzoontje en ook de omi zijn er superblij mee 🙂