Leuke naamstickers voor de kinderkamer

Naamstickers zijn steeds meer in trek. Met een naamsticker maak je de muur van de kinderkamer persoonlijk. Daarnaast zijn ze goedkoop, mooi en eenvoudig zelf aan te brengen.
Je kunt zelf bepalen wat voor kleur, formaat en afmeting naamsticker je wilt. Hierdoor kun je de sticker aanpassen naar de sfeer die jij wilt creëren in de kinderkamer. Wil je een mooie vrolijke meisjes naamsticker of iets stoerdere jongens sticker met een muursticker kan dat allemaal.

naam-muursticker-kinderkamer-sierlijk-hand-geschrevenNaamstickers voor een meisjes kamer

Volgens Muurstickerstunter zijn de meeste naam muurstickers voor in de meisjes kamer in de kleur roze. Het lettertype is vaak sierlijk zoals het handgeschreven voorbeeld die je hiernaast kunt zien. Deze sticker geeft de kamer een vrolijke en meisjes achtige sfeer.

Deze muursticker is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren, afmetingen en je kunt zelf de naam van je kind invullen.


naam-muursticker-voetbal-stoer-kinderkamer-babykamerNaamstickers voor de jongenskamer

Ook voor de jongenskamer zijn er veel verschillende mooie naam muurstickers verkrijgbaar. Van stoere naamstickers met voetballen tot stickers met vliegtuigen. De voetbal muurstickers zijn muurstickers die erg in trend zijn. Deze zijn ook goedkoop en eenvoudig aan te brengen op de muur.

De muursticker in de afbeelding met de naam Frank is een mooi voorbeeld van een trendy gepersonaliseerde muursticker. De voetballen en het lettertype geven de jongenskamer een stoere maar toch ook een speelse sfeer. Meestal kiezen ouders zelf de sticker uit, maar het kan ook leuk zijn om dit samen met je kind te doen!

Wat zijn de voordelen van naam muurstickers
• Goedkoop
• Eenvoudig aanbrengen
• Naar eigen wens

Andere naamstickers die je misschien leuk vindt

naam-muursticker-in-ster-babykamer-kinderkamer-roze-ideee-goedkoop pokemon-muursticker-kinderkamer-ash-pikachu-pokemons-stoer walt-disney-naam-muursticker-kinderkamer mickey-mouse-muursticker-zwart-kinderkamer-silhouette-disney-naamsticker