Babykamer muur ideeën

babykamer-muur-ideeen-stickers-mooiHet inrichten van de babykamer vond ik een van de leukste dingen. Het liefst maak je deze zo mooi en persoonlijk mogelijk. Maar wat voor ideeën zijn er allemaal mogelijk voor op de muur in de babykamer? In dit blog laat ik je een aantal mooie voorbeelden zien van mijn uit de hand gelopen hobby.

Eigen teksten voor op de babykamer muur

Wat tegenwoordig ook erg in de mode is is het maken van persoonlijke teksten voor op een muur in de babykamer.  Hieronder vind je een mooi voorbeeld. Het leuke eraan is dat je zelf kunt kiezen hoe groot je de tekst wilt hebben, wat voor kleur en wat voor lettertype. Je kunt dus zelf jouw idee voor de babykamer muur uitwerken.


Meest trendy muurstickers

Persoonlijke muursticker ideeën voor de babykamer

Er zijn allerlei ideeën mogelijk met muurstickers. Van de naam van je kind op tot een leuke muursticker van Nijntje alles is mogelijk voor de babykamer. Zit jouw muursticker er niet bij? Dan maak ik graag een sticker naar wens.

naam-muursticker-kinderkamer-sierlijk-hand-geschreven Muursticker naam met sterren babykamer kinderkamer blauw wit grijs zwart muurstickers sterren heelal kinderkamer babykamer slapen gaan nijntje-muurstickers-babykamer-zilver-grijs-wit-kinderkamer-goedkoop-anel-mercis-stickers-interieurstickers