Behang stickers voor de kinderkamer

Er zijn veel verschillende soorten behang stickers voor de kinderkamer. De stickers die wij maken kun je eenvoudig op het behang aanbrengen ook als dit behang reliëf of een structuur heeft. Doordat wij onze muurstickers zelf maken kunnen wij hoge kwaliteit en plakgarantie op behang garanderen. Bevat je behang een grove structuur of reliëf dan kunnen we ook een proefstukje naar je opsturen. Bel of mail ons en ontvang binnen twee werkdagen een proefstukje in huis.

Een greep uit de selectie behang stickers voor de kinderkamer

  Naam Muursticker met vlinders goedkoop meisjeskamer roze vliegtuig-muursticker-boeing-747-kinderkamer-wit-zwart-kleur-goedkoop-dubbeldekker

 voetballer-omhaal-muursticker-kinderkamer-voetbal-zwart-bal dubbeldekker-vliegtuig-muursticker-wandsticker-interieursticker-airplane

Hierboven zie je een aantal leuke behang stickers voor de kinderkamer zoals naamstickers, stippen, vliegtuigen. Eigenlijk is alles mogelijk, meer dan 300 ontwerpen staan klaar in de webshop, mocht jouw wens er niet tussen zitten dan kunnen we vrijblijvend een behang sticker ontwerp voor je maken.

Je eigen quote of tekst als behang sticker?

Je kunt ook je eigen behang sticker teksten maken. Dan kun je je eigen tekst, kleur, formaat en lettertype bepalen. Vervolgens maken wij jouw sticker die je eenvoudig op het behang kunt plakken.

Naast stickers voor de kinderkamer zijn er ook vele andere leuke stickers voor de woonkamer, slaapkamer, voor op het raam of zelfs voor uw bedrijf.