Hoe breng je letter stickers goed aan, keer op keer?

DeurstickerWil je jouw interieur een nieuwe uitstraling geven? Kijk dan eens naar muurstickers. Deze stickers plak je eenvoudig en snel aan de muur. Ook het weghalen van de sticker gaat vrijwel zonder schade.

Tegenwoordig is de keuze uit dit soort stickers en ook letter stickers enorm, van een sprookjesbos tot aan een natuurgetrouwe kat of hond. Niet alleen geschikt voor in de woonkamer, maar ook een toevoeging voor de kamer van jouw kinderen. Bij het poetsen vormt deze sticker geen obstakel, aangezien ze resistent zijn tegen vocht. Alom een gemakkelijke methode om het interieur van een nieuwe verschijning te voorzien.

Naast muurstickers zijn tegenwoordig ook letter stickers helemaal in, onder andere voor aan de muur.

Zoek je een manier om deze stickers goed aan te brengen?

Maak je het weleens dat je de net bestelde letter stickers voor op jouw plakboek scheef opplakt? Ook als je het niet met opzet doet kan dit gebeuren. Je wilt niet altijd de letters speels opplakken, maar ook eens recht achter elkaar. Hoe krijg je dit voor elkaar? Trek een potloodstreep iets lager dan waar je jouw letters wilt hebben.

Gebruik een liniaal waar je doorheen kan kijken en plak het onderste gedeelte van jouw stickers met letters voorzichtig op de rand van de liniaal. Ik gebruik de millimeter tekens als het uitgangspunt voor mijn letters. Het bovenste gedeelte van de letters mag uitsteken. Zorg ervoor dat de positie van onder meer de letters g, j en p het toppunt onder de basislijn hebben.

Nu je weet hoe je de stickers het beste kunt opplakken is het raadzaam om gebruik te maken van een online fotobewerkingsprogramma. Naast stickers voor jouw plakboek kun je ook denken aan het zelf ontwerpen van een sticker met jouw naam of huisnummer erop. In de editor bewerk je vervolgens de grootte en uitvoering. Ook bepaal je het soort folie, de kleur en het lettertype. Zodra je de order doorzet wordt de sticker professioneel gedrukt.