Muursticker vliegtuig met naam en wolken

Vanaf 9.95

muursticker van vliegtuig met naam en wolken kinderkamer stoer voertuigen wolkjes zwart wit Muursticker van vliegtuig met naam en wolken vliegtuig-muursticker-set-met-eigen-naam
Totaal 9,95
  • Gratis thuisbezorgd (België vanaf 10,-)
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Snel geleverd, 1 tot 2 werkdagen
  • Stickers van Nederlandse bodem

Je kind verdient een slaapkamer die net zo uniek is als zichzelf, en onze “vliegtuig met naam en wolken” muursticker is precies wat je nodig hebt om hun kamer te transformeren in een magische wereld vol avontuur en verbeelding.

Met deze muursticker kun je de naam van je kind in een schattig vliegtuig ontwerpen dat door de wolken zweeft. Het maakt je kleintje meteen eigenaar van hun eigen luchtruim. De levendige kleuren en gedetailleerde illustraties zullen de creativiteit van je kind prikkelen terwijl ze dromen van spannende luchtreizen.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 5 verschillende maten past deze muursticker perfect boven je bed, bureau of zelfs op de deur. Het is een geweldige manier om wat persoonlijkheid toe te voegen aan de slaapkamer.

Vliegtuig met naam aanbreng en ondergrond informatie

Deze muursticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. De muurstickers zijn geschikt voor elke droge, effen en stof vrije oppervlakte. Ook is de muursticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de muursticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Breng de magie van de luchtvaart in de slaapkamer van je kind met onze “vliegtuig met naam en wolken” muursticker. Het is een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen of speciale gelegenheden, en het zal zeker een glimlach op het gezicht van je kleintje toveren. Laat hun verbeelding de vrije loop en creëer een ruimte waar ze zich echt thuis voelen.

Lees meer

Eigenschappen

Eenvoudig aanbrengen
Hoge kwaliteit - Eigen productie
Kan aangebracht worden op alle vlakke ondergronden en ondergronden met lichte structuur zoals glasvezelbehang
Contour gesneden, geen transparante of witte randen
Nathalie Rab

Makkelijk aan te brengen