Muurstickers voertuigen

(11)
Sorteer

Muurstickers voertuigen voor de kinderkamer

Onze muurstickers voertuigen zijn zeer geschikt voor het opfleuren van kinderkamer muren. Met deze voertuigen pimp je de kamer van je kind eenvoudig op. Wil je een full-colour voertuig of in een enkele kleur? Bij ons kun je alle soorten muurstickers geheel naar eigen wens laten maken.

Onze voertuigen kunnen op allerlei verschillende ondergronden worden toegepast. Denk hierbij aan ramen, muren(glasvezel), meubels, metaal of ondergronden met een lichte structuur.

Geschikte ondergronden

  • Muren(ook glasvezelbehang)
  • Ramen
  • Meubels
  • Alle vlakke ondergronden tot een lichte structuur

We hebben allerlei verschillende soorten voertuigen muurstickers zoals; auto’s, vliegtuigen, brandweerauto’s, ambulances, motors, tractors en helicopters.

Voertuigen muurstickers, voordelig, eenvoudig aanbrengen & te verwijderen

De muurstickers voertuigen die wij leveren ontwerpen en maken wij zelf. Hierdoor kunnen we goedkoop hoge kwaliteit voertuigen stickers leveren. Het aanbrengen van deze muurstickers op de muur gaat erg gemakkelijk. Je krijgt een gratis handleiding meegeleverd om de voertuigen muurstickers aan te brengen. Deze handleiding zul je waarschijnlijk niet eens nodig hebben zo eenvoudig is het.

Het verwijderen van een voertuig muursticker van je muur is erg eenvoudig. Meestal kun je ze er direct afhalen zonder enige schade aan je muur. Mocht het al iets moeilijker gaan, verwarm de groeimeter muursticker dan met een fohn zodat de lijm weer wat zachter wordt. Hierdoor kun je de muursticker gemakkelijker loshalen van de ondergrond.