Bedrijfslogo sticker laten maken

Wil je jouw bedrijfslogo als sticker laten maken? Wij maken stickers van bedrijfslogo’s voor binnen en buiten gebruik. Wil je jouw bedrijfslogo als sticker laten produceren stuur ons dan een mailtje met jouw bedrijfslogo, de gewenste afmeting en kleur.

  • – Geschikt voor binnen en buiten
  • – Geschikt voor alle vlakke ondergronden
  • – Kies eigen formaat & kleur

Wat kost het laten maken van een bedrijfslogo sticker?

Om een sticker te laten maken van jouw logo hebben we een drukwerk bestand nodig, dit is een .SVG, .PDF of .AI bestand, mocht je dit bestand niet hebben dan heeft de vormgever van jouw logo dit bestand als het goed is wel.

Kosten per afmeting 

  • 50x50cm 18,95 (lamineren +10,-)
  • 70x70cm 28,95 (lamineren +15,-)
  • 100x100cm 38,95 (lamineren +20.-)
  • 130x130cm 59,95 (lamineren +30,-)

Bij lamineren voorzien we de sticker van een lamineerlaag. Dat is een doorzichtige beschermlaag die de stickers uv bestendig en krasvast maakt. Handig voor als je een sticker buiten op een raam wilt aanbrengen.

Voor een aanvraag ontvangen we graag per mail de gewenste afmeting, het drukwerkbestand, de verzendgegevens, de aantallen en evt. je overige vragen.

Het aanbrengen van een sticker is eenvoudig en kan in één geheel. Het enige dat op de ondergrond blijft zitten is het bedrijfslogo. Er zitten dus geen transparante randen aan onze stickers. Wij maken de stickers van een hoge kwaliteit vinyl. De sticker is hierdoor ook geschikt voor buiten gebruik. Doordat het materiaal geschikt is voor alle weersomstandigheden zul je jarenlang plezier hebben van de sticker.
bedrijfslogo-sticker-raamsticker-logo-buiten-witlogo kapper bedrijfs logo raamsticker wit zwart ideeen inspiratie laten maken goedkoopbedrijfsstickers logo raamsticker zwart goedkoop contour gesneden wit laten maken1raamsticker kapperszaak leeuwarden bedrijfssticker