Bedrijfslogo stickers laten maken

Wil je jouw bedrijfslogo als sticker laten maken? Wij maken kwalitatieve bedrijfslogo stickers voor zowel binnen als buiten. Als je jouw bedrijfslogo als sticker wilt laten produceren stuur ons dan een mailtje met jouw bedrijfslogo en de gewenste afmeting.

  • – Geschikt voor binnen en buiten
  • – Geschikt voor alle vlakke ondergronden
  • – Kies eigen formaat & kleur

Wat kost het laten maken van een bedrijfslogo sticker?

Om een sticker te laten maken van jouw logo hebben we een drukwerk bestand nodig, dit is een .SVG, .PDF of .AI bestand, mocht je dit bestand niet hebben dan heeft de vormgever van jouw logo dit bestand als het goed is wel.

Kosten per afmeting 

  • 50x50cm 18,95 (lamineren +10,-)
  • 70x70cm 28,95 (lamineren +15,-)
  • 100x100cm 38,95 (lamineren +20.-)
  • 130x130cm 59,95 (lamineren +30,-)

Bedrijfslogo raamsticker met lamineer laag

Bij lamineren voorzien we de sticker van een extra laag. Dit is een doorzichtige beschermlaag die de stickers UV-bestendig, waterproof en krasvast maakt. Door deze laag verleng je de levensduur van de sticker en de kleur. Wij raden dit aan bij stickers welke buiten komen te hangen of op een plek waar veel direct zonlicht aanwezig is.

Voor een aanvraag ontvangen we graag per mail de gewenste afmeting, het drukwerkbestand, de verzendgegeven en de aantallen.

Het aanbrengen van een sticker is eenvoudig en kan in één geheel. Het enige dat op de ondergrond blijft zitten is het bedrijfslogo. Er zitten dus geen transparante randen aan onze stickers. Wij maken de stickers van een hoge kwaliteit vinyl. De sticker is hierdoor ook geschikt voor buiten gebruik. Doordat het materiaal geschikt is voor alle weersomstandigheden zul je jarenlang plezier hebben van de sticker.
bedrijfslogo-sticker-raamsticker-logo-buiten-witlogo kapper bedrijfs logo raamsticker wit zwart ideeen inspiratie laten maken goedkoopbedrijfsstickers logo raamsticker zwart goedkoop contour gesneden wit laten maken1raamsticker kapperszaak leeuwarden bedrijfsstickerraamsticker logo transparant bedrijfsticker doorzichtig contour gesneden leeuwarden friesland goedkoop.jpg

stickers met eigen logo

Stickers met een logo zijn er van klein tot groot. Van transparante stickers op rol voor op producten tot contour gesneden raamstickers. Wij kunnen alle soorten stickers leveren geheel naar wens. Wil je hier meer informatie over neem dan contact met ons op, dan kunnen wij hiervoor een offerte opstellen.