Veel mogelijkheden met plakletters

Plakletters geven je veel mogelijkheden om de inrichting van je huis een persoonlijke tint te geven. Je kunt met plakletters je favoriete tekst of quote sfeervol op de muur plaatsen. Heb je zelf geen inspiratie voor een mooie tekst, dan kun je het aanbod op onze site bekijken. We hebben diverse teksten in een handgeschreven, moderne of luxe lettertype beschikbaar of maak je eigen plakletter tekst .

MUURSTICKERS eigen muursticker teksten maken muurteksten zelf lettertype formaat zwart wit zilver grijs muurstickers

Onze plakletters kunnen op alle vlakke ondergronden binnen en buiten!

  • Muur (ook met licht reliëf)
  • Auto, boot, fiets, scooter
  • Meubels
  • Ramen

Zelf je tekst ontwerpen met plakletters

Heb je een mooie tekst die helemaal bij jou of bij jullie past en wil je die graag op de muur? Dan zijn onze plakletters ideaal. Deze kun je bestellen in verschillende kleuren, formaten en lettertypes. Je kunt met deze plakletters iedere gewenste tekst muursticker maken die je maar wilt. Wil je je geliefde verrassen met zijn of haar favoriete quote of een songtekst? Bestel dan deze tekst in mooie plakletters en zet de tekst in een handomdraai op de muur.

Je kunt de stickers eventueel op een later moment verwijderen en ze opnieuw op de muur plakken. Dit kan handig zijn als de muur geschilderd moet worden. Een unieke tekst op de muur maakt je inrichting heel eigen en exclusief, want ergens anders zal je deze specifieke tekst natuurlijk niet snel tegenkomen.

 

Zo maak je eenvoudig je eigen muurstickertekst

Op onze website vind je een handig programma waarmee je eenvoudig je eigen tekst als muursticker ontwerpt. Je kiest eerst de afmeting van je muursticker, deze kan variëren tussen 30 en 80 cm. Vervolgens kun je jouw gewenste tekst invoeren, en eventueel extra regels toevoegen. Tot slot kies je de kleur van jouw tekst en het gewenste lettertype. Je hebt al een leuke tekst-muursticker voor slechts € 9,95. Jouw tekst wordt vervolgens geprint en je ontvangt je bestelling binnen enkele dagen thuis als muursticker. Je krijgt er een duidelijke instructie bij waarmee je de muursticker eenvoudig en zonder plooien op de muur kunt aanbrengen.

Geef je interieur ene eigen draai met plakletters

Wil je het interieur van jouw woonkamer, slaapkamer of werkkamer een eigen tintje met onze plakletters en leuke teksten voor op de muur. Maak een echte blikvanger van jouw eigen tekst die meteen opvalt zodra je het vertrek binnenstapt. Ook ideaal voor bedrijven, voor reclamedoeleinden of het vergroten van de naamsbekendheid. Plakletters hebben op deze manier verschillende toepassingen die voor heel veel verschillende doeleinden zijn te gebruiken. Bekijk het aanbod op de website en bestel vandaag nog jouw eigen tekst als muursticker.