Muursticker groeimeters

(10)
Sorteer

Muursticker groeimeters naar wens

Deze muursticker groeimeters zijn leuk om kinderkamer muren mee te decoreren. Met deze groeimeters vrolijk je de kamer van je kind voordelig en eenvoudig op. Vroeger zetten onze ouders altijd een streepje op de muur. Maar met deze groeimeter muursticker is het nog leuker om de lengte van je kind bij te houden. Onze muursticker groeimeters kunnen op alle vlakke ondergronden worden aangebracht zoals muren; hout, glas, metalen, muren en ook op muren met structuur.

Muursticker groeimeters eenvoudig aanbrengen en verwijderen

De groeimeter muurstickers produceren wij zelf. Hierdoor kunnen we snel en goedkoop groeimeter stickers leveren. Het aanbrengen van deze muurstickers op de ondergrond is eenvoudig. Je krijgt een handleiding meegeleverd om de groeimeter muursticker aan te brengen.

Het verwijderen van een groeimeter muursticker is zo klaar. Meestal kun je ze er direct afhalen zonder enige schade aan je muur. Mocht het al iets moeilijker gaan, verwarm de groeimeter muursticker dan met een föhn zodat de lijm weer wat zachter wordt. Hierdoor kun je de muursticker groeimeter gemakkelijker loshalen van de ondergrond.