Groeimeter muurstickers

(8)
Sorteer

Groeimeter muurstickers, vrolijk en handig

Deze groeimeter muurstickers zijn erg leuk voor op kinderkamers. Met deze muurstickers vrolijk je de kamer van je kind voordelig en gemakkelijk op. Vroeger zetten onze ouders altijd een streepje op de muur. Maar met deze groeimeter muursticker is het nog leuker voor je kind om zelf of samen zijn lengte bij te houden. Onze groeimeters kunnen op verschillende soorten ondergronden worden aangebracht zoals muren, meubels, ramen en ook op muren met structuur Ben je opzoek naar een andere muursticker voor de baby of kinderkamer?

Groeimeter muurstickers, voordelig, eenvoudig aanbrengen & te verwijderen

De groeimeter muurstickers die wij leveren zijn ontwerpen wij zelf. Hierdoor kunnen we goedkoop hoge kwaliteit groeimeter stickers leveren. Het aanbrengen van deze muurstickers op de muur gaat erg gemakkelijk. Je krijgt een handleiding meegeleverd om de groeimeter muursticker aan te brengen. Deze handleiding zul je waarschijnlijk niet eens nodig hebben zo makkelijk is het.

Het verwijderen van een groeimeter muursticker van je muur is erg eenvoudig. Meestal kun je ze er direct afhalen zonder enige schade aan je muur. Mocht het al iets moeilijker gaan, verwarm de groeimeter muursticker dan met een fohn zodat de lijm weer wat zachter wordt. Hierdoor kun je de muursticker gemakkelijker loshalen van de ondergrond.