WC / Toilet stickers man en vrouw

(11)
Sorteer

WC / Toilet stickers man en vrouw goedkoop en mooi

Zoek je een mooie sticker voor op de WC? Een leuk rijmpje, wc regels, quote of iets anders? Bij ons is alles mogelijk, van kleine wc stickers tot grote of grappige wc stickers. Wil je liever iets anders maak dan gebruik van onze eigen tekst sticker maker of stuur je ontwerp naar ons op. Het bestellen van wc stickers is eenvoudig en goedkoop via onze website.

WC / Toilet stickers van duurzaam vinyl

De WC stickers die wij hebben ontworpen kun je geheel naar eigen wens maken. Je kunt je eigen kleur & formaat kiezen. Wij snijden dan vervolgens de sticker uit op duurzaam vinyl. Dit is hoge kwaliteit sticker, het is eenvoudig op te plakken en los te halen. Maar ook zijn vinyl stickers weer te hergebruiken na het los halen.

WC / Toilet stickers aanbrengen

Het aanbrengen van de WC stickers is erg gemakkelijk. WC stickers zijn over het algemeen redelijk klein waardoor het een stuk eenvoudiger is. Je haalt de sticker los en plakt hem op de plek waar je hem wilt hebben. Zit er een bubbeltje in de WC sticker dan kun je deze er gemakkelijk uit wrijven met je vinger of anders een rakel of pin pas. Veel bedrijven brengen wc stickers aan op de wc deur of op de muur. Door onze strakke ontwerpen ziet de wc sticker er modern en duidelijk uit en kan er geen onduidelijkheid meer ontstaan voor wie welke wc bedoeld is.

Snelle levering van onze WC / Toilet stickers

De WC stickers maken we zelf en kunnen we daarom zo spoedig mogelijk aanbieden bij Post NL. De WC stickers worden over het algemeen dezelfde dag nog aangeboden aan het postkantoor voor verzending. De WC stickers worden bijna altijd binnen 2 werkdagen bij je thuis geleverd.