Muurstickers vlinders kinderkamer

(5)
Sorteer

Muurstickers vlinders voor kinderkamer

Zoek je mooie muurstickers met vlinders om de kinderkamer op te vrolijken? Wij hebben een ruim aanbod in vlinder muurstickers. Zo hebben we muurstickers met alleen vlinders, vlinders met een eigen naam, vlinders met een paardebloem of met tekst. Kies jouw muurstickers vlinders en personaliseer de sticker. Kies je eigen kleur & formaat!

Ondergrond & aanbreng informatie over muurstickers vlinders

Wij maken de vlinder muurstickers van duurzaam vinyl. Het aanbrengen van de vlinder muurstickers is eenvoudig.Het enige dat op de muur blijft zitten zijn de vlinders, er zitten dus geen doorschijnende randen aan onze sticker teksten. In Nederland leveren wij altijd gratis binnen twee werkdagen. In België bezorgen wij gratis bij een bestelling boven de 30 euro.

Deze muurstickers vlinders zijn geschikt voor verschillende ondergronden zoals muren(ook met structuur), meubels, auto’s, hout, metaal en nog veel meer. Zolang de ondergrond glad is kun je onze tekst muurstickers erop aanbrengen.

  • Eenvoudig aanbrengen met de mee geleverde handleiding
  • Vlinder stickers zijn geschikt voor alle vlakke ondergronden muren(ook met structuur), meubels, hout, metaal etc

Soorten vlinders stickers

Kleurijke vlinders, muurstickers vlinderset met 24 stuks, paardenbloem met vlinders, vlinders in kleuren roze, wit, zwart, geel etc.

Zoek je een ander soort sticker met vlinders? Laat het ons weten, wij kunnen alles geheel naar jouw wens maken.